skip to Main Content
53892712 emilsskovservice@gmail.com

Anbefalinger der varmer!

Det er ingen hemmelighed af gode anbefalinger gør os glade. Her er nogle udvalgte.

Vanskelig opgave

Super professionel service. Æstetisk flot resultat på en vanskelig opgave. 100% fokus på sikkerhed, både for personer og omgivelser. Rimelig pris. Kan varmt anbefales.

Beskæring af bøgetræ

En tiltrængt beskæring udført til fuld tilfredshed. Venlig og imødekommende dialog og arbejdet udført efter vores ønsker. Efterlader et indtryk af kompetent vejledning forud for opgavens udførelse.

Birketræ topkappes

Jeg havde besøg af Emils skovservice i forbindelse med at jeg skulle have fældet et ret stort birketræ. Det blev meget effektiv og hurtig skåret ned i etaper for ikke at skade huset. Udført til aftalt tid op rimelig pris Jeg giver hermed Emil mine bedste anbefaling

AHF Bachersminde anbefaler Emils Skovservice

Emil kom til aftalt tid for at give tilbud. Arbejdet blev udført efter aftale, prisen var yderst rimelig, og der blev ryddet op. Selvom der blev brugt 2 timer mere end beregnet, holdt prisen. AHF Bachersminde anbefaler Emils Skovservice

Sikker fældning af stort træ

Et egetræ med meget stor krone skulle fældes. Ved normal fældning ville det ødelægge terrasse og en masse beplantning i haven. Derfor kontaktede jeg Emils Skovservice, som hurtigt kom og vurderede arbejdet og gav et tilbud med det samme. Et yderst rimeligt tilbud, som indeholdt topkapning og fældning . Vi ville så selv skære ud og rydde op. Udstyret ser nyt ud, og Emil er grundig og går ikke på kompromis med sikkerheden. Det er godt at se, og jeg kan så absolut anbefale Emils Skovservice til topkapning og fældning af træer.